Concurs

A inceput concursul de pe Bucataras.ro la care particip cu 1 reteta.....CEAFA DE PORC IN FOIETAJ...........cine ma viziteaza si cui ii place aceasta reteta va rog un vot dand clik pe imaginea din dreapta.VA MULTUMESC!

10 comentarii:

  1. am incercat sa votez,cere sa scrii un cod,il scrii pana iti ies degetele pe partea cealalata de tastatura si mereu apare mesajul ca e codul incorect. deduc eu ca nu se inregistreaza votul. vorbiti cu organizatorii. bafta multa la concurs

    RăspundețiȘtergere
  2. Are dreptate boscodina...codul e clar, de genul "abcde"-introduci literele si-ti da "cod incorect". Am scris si cu litere mici si cu majuscula si cu pauza si legat- si nimic!Nu vrea si pace!

    RăspundețiȘtergere
  3. salut,
    suntem de la evidenta cadourilor: pentru ca stiu ca au aparut mici neconcordante ,unele pachete mai intarzie (cele de la sfoara in tara) si pentru ca nu-l vad nici unul postat am venit cu microfonul. ce s-a intamplat? de ce nu a ajuns cadoul la tine inca?
    o zi buna si un weekend minunat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bafta la concurs, Medi! Sa ramai pe locul 1 te rog! Nu mai vreau locul 1 un blog din trei litere, asa ca te rog sa te mentii acolo. Eu o sa te votez in fiecare zi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Liana, Bosco mi-au mai spus si alte persoane ca intampina aceleasi neplaceri la votare..............am anuntat si sa speram ca se va rezolva problema.Eu va multumesc tare mult pentru ca ma-ti atentionat.
    Zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bosco, referitor la cadouri............draga de Alexa mi-a trimis pachetul chiar in perioada cat eram in vacanta, asa ca atunci cand am venit si m-am dus mi-au spus ca l-au trimis retur.Eu am trimis la JM tocmai in Canada,am rugat-o cand il primeste sa ma instinteze insa probabil ca nu a ajuns inca!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Esti simpatica foc Elena cu blogul din 3 litere.Este greu sa ma mentin in frunte, sunt multe retete bune printre care si ale tale.Asa ca si eu iti spun bafta si tin pumnii.Ne putem vota una pe alta?
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua si bine ati revenit din vacanta.Ma bucur pe de-o parte ca neprimire cadoului a fost o chestie de neconcordanta,ma gandesc ca probabil cumva pachetul va ajunge din nou la dumneavostra. Mi-ati luat o piatra de pe inima ca nu e nimic "cu gust amar " :)
    O zi superba si o saptamana de milioane !

    azi merge votarea ,eu zic sa va votati una pe alta,si eu pe amandoua :) macar sa dea faliment cei "de la site" cu atatea cadouri de dat:)

    RăspundețiȘtergere
  9. rectific , a mers votarea,acum nu mai merge( nu apare butonul de votare) probabil cand se va termina perioada de votare va merge mult mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Bosco,bine ne-am regasit!
    Si mie imi pare rau ca nu ne-am incadrat in timp dar cu siguranta pana la urma totul va fi ok.Sper ca nimeni nu se va supara , au fost motive fara voia vreuneia din noi.Eu iti multumesc pentru intelegere.
    Referitor la votare..........m-au facut sa rad comentariile tale.................hahaha.
    Pup si o seara buna!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes