Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar

Ingrediente

10 oua
10 felii bacon
10 scobitori
1 ceapa
1 lingura rasa faina
circa 200 ml supa de carne sau legume
.2 -3 linguri cu smantana
1 lingura mustar iute
2-3 rosii
patrunjel uscat
unt cat o nuca
un strop de zahar
sare,piper
 Mod de preparare
Fierbem ouale tari in apa cu putina sare. Cand sunt gata fierte le scoatem si le lasam sa se raceasca apoi le curatam de coaja.
"Imbracam" fiecare ou intr-o felie de bacon si prindem cu o scobitoare .Asezam ouale intr-o tava si dam la cuptor .
Tinem pana cand se rumeneste baconul apoi scoatem din cuptor. Separat preparam sosul de mustar:curatam ceapa, o taiem marunt si o calim in unt.Adaugam faina amestecand bine-bine , apoi rosiile date prin razatoare si apoi turnam supa treptat ametecand continuu.Se lasa sa fiarba circa 10-15 min dupa care se ia vasul de pe foc , se adauga smantana, mustarul, zaharul ,patrunjelul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Ouale "imbracate" in bacon se servesc stropite cu acest sos si cartofi natur.

Pofta buna!

7 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes