PREMII DE FEBRUARIE

Demult nu mai primisem un premiu dar iata ca acuma pot spune ca am primit un premiu triplu.........de ce?...................pentru ca acelasi premiu l-am primit si de la CAIETUL CU RETETE(VIO) si de la LABORATORUL DE MAGIE(FLORICA)si de la DIVA IN BUCATARIE................le multumesc tare mult si ma bucur ca s-au gandit la mine.

Trebuie spus ca premiul este insotit de 2 lepse :

Prima:Sa stabilesc cateva obiective pentru blog................obiectivul meu principal si satisfactia mea este ca cei care -mi trec pragul bucatariei sa se simta bine aici.Eu le multumesc si ii astept oricand cu mare drag sa serveasca si sa testeze ceea ce eu "confectionez"

A doua :sa enumar 10 lucruri care-mi fac placere.

Ei , bine voi incepe cu ce altceva decat cu gatitul.Voi mai adauga.................shoppingul , calatoriile, intrunirile de familie,mesele si intalnirile cu prietenii si ..........ar fi multe dar ma opresc aici deocamdata.

La randul meu dau mai departe acest premiu insotit de leapsa la 7 blogherite asa cum spune regula:1.Miti2.Sylvia3.Diana4.Mirela5.Sidy6.Ela7.Ancuta

Va astept cu mare drag sa ridicati premiul si sa va faceti tema..............hihihi.Pup!

8 comentarii:

  1. Multmesccc!!!!Medi,si eu am postat un premiu care l-am oferit tuturor,daca iti face placere te rog sa-l iei,,,,ca nu prea s-a inghesuit lumea!!!pupp!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Medi iti multumesc mult de tot ca te-ai gandit si la mine !
    L-am luat....
    Duminica placuta sa aveti !
    Va tzuc !

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc de premiu,este primul meu premiu!!!Ma apuc de tema...

    RăspundețiȘtergere
  4. Primul meu premiu!!! Multumesc mult draga Medi. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Mirela si eu pup! Fug acuma sa vad despre ce este vorba.multumesc!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes