Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Pentru cei carora le plac ciupercile.Spun asta pentru ca eu nu sunt prietena cu ele....hihihi...dar le gatesc pentru ca ii plac lui George si nu uit nici de prietenii carora stiu ca le place.

Ingrediente
12 ciuperci champignon mai maricele
12 oua de prepelita
unt
sare
piper proaspat macinat
patrunjel verde


Mod de preparare
Spalam ciupercile ,indepartam coditele si le curatam de coaja.
In fiecare ciupercuta punem un pic de unt,cate un ou spart si condimentam cu sare si piper.
Asezam ciupercutele umplute intr-o tava ,pe fundul careia am pus hartie de copt, si le dam la cuptorul incins.
Lasam pana cand ouale sunt bine fac.
Se pot servi atat calde cat si reci cu patrunjel verde pe deasupra.

Pofta buna!

3 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes