
750g carne stroganoff
750 g mazare
3-4 fire ceapa verde
1-2 morcovi
o lingurita de zahar
4-5 linguri de bulion
1 legatura de marar
ulei
.sare,piper
Mod de preparare
Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Se spumeaza.
Separat, intr-o tigaie se soteaza in ulei ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare.




Ce bine arata, cu mararul ala proaspat... mi-ai facut o pofta de mancarica de mazare, de nu-ti imaginezi.
RăspundețiȘtergereBineinteles eu o fac cu cartofi si daca am adaug crenvusti vegetali.
Succes la concurs.
O zi buna.
foarte buna mancarica.....inca un vot...o seara placuta...
RăspundețiȘtergereDaniela, acuma imi place aceasta mancarica cu mult, mult marar...........si eu mai pun cartofi in ea insa de data aceasta am facut o garnitura de cartofi prajiti.
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Alialexa, multam de vot!Pup!
RăspundețiȘtergereBuna Medi, nu am primit inca adresa ta, ce se intampla?
RăspundețiȘtergerevaaai, ce mancare buuuna!!! ce mi-ar placea sa fiti aproape de mine, sa gust si eu!!!
RăspundețiȘtergeream dat si eu vot, sper sa fie castigator!!!
Alexa, ti-am lasat adresa pe mail.
RăspundețiȘtergerePup!
Stephani, multam de vizita si vot.Te mai astept cu mare drag.
RăspundețiȘtergereO zi buna!