250 g rosii cherry
1 ceapa
2 catei de usturoi
200 ml suc de rosii
cimbru uscat
3-4 linguri ulei
foi de dafin
piper boabe
sare ,piper macinat.
MOD DE PREPARARESe spala ,se lasa la scurs apoi se condimenteaza cu sare si piper macinat carnea de vitel.Se prajeste apoi pe ambele parti in uleiul incins.Cand carnea este rumenita se adauga o cana cu apa calduta ,ceapa taiata marunt si usturoiul zdrobit.Se lasa la foc potrivit si daca este cazul se mai adauga apa,pana cand carnea se inmoaie .Se adauga sucul de rosii,rosiile cherry,cimbrul , foaia de dafin,piperul boabe si se da la cuptor pentru circa 20-30 min.
Se serveste calda alaturi de o garnitura.
Eu am folosit drept garnitura cartofi natur.
Va doresc pofta buna!
E foarte frumos ceea ce ai gatit, felicitari!
RăspundețiȘtergereMultumesc,Lenutica.
RăspundețiȘtergereMinunat Medi.
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita si te mai astept ,Silvioara!Pup!
RăspundețiȘtergereEu mananc mai mult pui si peste dar imi place cum arata
RăspundețiȘtergereSi noi la fel Levente mancam mai mult pui si peste dar din cand in cand , e adevarat foarte rau mai fac si vita.Multumesc de vizita si te mai astept.
RăspundețiȘtergerearta delicios
RăspundețiȘtergereMercic Transport mobila!
RăspundețiȘtergere