Cu Medi in bucatarie

luni, 2 iunie 2025

Biluțe din urda, brânză cedar și parmezan

›
 O rețetă extrem de simpla.  În compoziție se poate adauga și verdeata(marar, pătrunjel , ceapa verde,(la alegere) tocate marunt. Eu nu am a...
joi, 22 mai 2025

Pate din ficat de porc

›
  Tare mult îmi place pateul, fie el din ficat de porc, de pasare  sau de vițel, numai ca cel din comerț nu este ceea ce trebuie!!! De ceva ...

Rulada cu carne tocata, ficat, cașcaval și legume

›
Aceasta rulada este perfecta când ai invitați la masa, pentru sărbători dar și pentru un prânz în weekend.  Ea  poate înlocui varianta de dr...
miercuri, 22 ianuarie 2025

Iarna la malul marii

›
Cel puțin o data trebuie sa mergi iarna la mare sa descoperi frumusețea și un altfel de  peisaj fata de cel cu care suntem obișnuiti să l ad...
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web
Un produs Blogger.

About Me

  • gaby_d
  • maria mihalache