Cu Medi in bucatarie
luni, 2 iunie 2025
Biluțe din urda, brânză cedar și parmezan
›
O rețetă extrem de simpla. În compoziție se poate adauga și verdeata(marar, pătrunjel , ceapa verde,(la alegere) tocate marunt. Eu nu am a...
joi, 22 mai 2025
Pate din ficat de porc
›
Tare mult îmi place pateul, fie el din ficat de porc, de pasare sau de vițel, numai ca cel din comerț nu este ceea ce trebuie!!! De ceva ...
Rulada cu carne tocata, ficat, cașcaval și legume
›
Aceasta rulada este perfecta când ai invitați la masa, pentru sărbători dar și pentru un prânz în weekend. Ea poate înlocui varianta de dr...
miercuri, 22 ianuarie 2025
Iarna la malul marii
›
Cel puțin o data trebuie sa mergi iarna la mare sa descoperi frumusețea și un altfel de peisaj fata de cel cu care suntem obișnuiti să l ad...
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web