Biluțe din urda, brânză cedar și parmezan

0 comentarii

 O rețetă extrem de simpla. În compoziție se poate adauga și verdeata(marar, pătrunjel , ceapa verde,(la alegere) tocate marunt. Eu nu am adaugat nimic, am vrut sa simt doar gustul branzeturilor. Cu tipurile de brânză se poate jongla, puteți alege orice brânză va place, orice brânză aveți prin frigider. Pentru crusta se poate folosi:semințe de susan, fulgi de chili, nuca măcinată,seminte...

Pate din ficat de porc

0 comentarii

 Tare mult îmi place pateul, fie el din ficat de porc, de pasare  sau de vițel, numai ca cel din comerț nu este ceea ce trebuie!!! De ceva timp nu mai cumpăr din magazin pateu, prefer sa l "confectionez" eu. Va asigur ca nu se compara cu cel cumpărat. Eu când desfac câte un borcănel cu greu mă abțin să nu l termtermin în aceiași zi. Ingrediente500 g ficat de porc600 g piept de porc2...

Rulada cu carne tocata, ficat, cașcaval și legume

0 comentarii

Aceasta rulada este perfecta când ai invitați la masa, pentru sărbători dar și pentru un prânz în weekend. Ea  poate înlocui varianta de drob pentru sărbătorile Pascale. Poate fi servita atât calda cât și rece. Ingrediente500 g carne de porc500 g ficat de porc450 g mix de legume congelate150 g cascaval3-4 fire ceapă verde1 legătura de marar2 ouasarepiperMai avem nevoie1 ou pentru...

Iarna la malul marii

0 comentarii

Cel puțin o data trebuie sa mergi iarna la mare sa descoperi frumusețea și un altfel de  peisaj fata de cel cu care suntem obișnuiti să l admiram în perioada estivala. Este o experienta de neuitat. Plajele goale îți dau senzația de liniște. Doar marea agitata cu sunetul valurilor care se sparg de țărm, vantul care sufla peste nisip, cerul gri plumburiu parca te avertizează..... ești...

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes