Cea de-a doua intalnire a gustoaselor de la Alba -Iulia(3)

VINERI 13 AUGUST 2010..............PRIMA ZI.
Cu bagajele facute si cu mari si multe emotii plecam dimineata in jurul orei 5,30 spre Alba-Iula.Mergem bine , ne mai oprim din cand in cand ba sa alimentam, ba sa bem o cafea sau pentru alte necesitati.............hihihi.Cand ajungem la Calimanesti o sun pe gazda noastra Anena si-mi da unele detalii referitoare la drum dar mai imi spune ca mama ei este internata in spital................offfffffffff, mi-am zis .Doamne ce o fi in sufletul ei ........bucurie ca ne intalnim si suferinta ca mama nu poate fi cu noi.Am mai vorbit de cateva ori la telefon, ne-a condus tare bine pe traseu astfel incat putin dupa ora 11 eram deja la Hotelul Militar din Alba-Iulia unde Sidonia facuse rezervarile si iata-ne deci cazati.Era cald ,tare cald afara ...............si ne era si foame asa ca dupa ce am ajuns in camera si am lasat bagajele am mers sa cautam un loc unde sa mancam ceva.Am ajuns la Pizzeria Roberta , speram sa aiba terasa sau aer conditionat dar n-a fost sa fie nici una nici alta, astfel incat am facut sauna cat am stat acolo.Vorbesc intre timp cu Anena si intre 2 asteptari ale celorlalte fete imi spune ca vine sa ne vada si pe noi la pizzerie.Eram transpirata toata si de caldura si de emotii..............nu mai asteptam acuma mancarea o asteptam pe Anena si priveam tot timpul spre usa cand vad ca apare o doamna distinsa si mult mai frumoasa decat in poze.Ne-am pupat , ne-am imbratisat, ea ne-a facut o poza , am stat putin impreuna dupa care ea a plecat sa mai astepta asa cum am spus alte gustoase.
Eu si Geroge am mancat dupa care am mers in camera si ne-am odihnit putin.
Intre timp au inceput sa apara si celelalte fete astfel incat in jurul orei 16 grupul gustoaselor s-a intalnit in hol.Emotii care mai de care , pupaturi si imbratisari.Dupa ce am stat putin de vorba in holul hotelului Sidonia a hotarat ora de plecare spre Ampoita, unde urma sa mergem la Mama Luta,ora 17.Zis si.............nefacut pentru ca noi bineinteles am ajuns am coborat mai tarziu........nu mai era nimeni in hol dar eu m-am gandit ca noi suntem primii, ca inca ceilalti nu au coborat.............hahaha..............complet eronat..........receptionera imi spune ca grupul a plecat............nu-mi vine sa cred, totusi asa este................o sun pe Sidy si de-abia atunci imi simte lipsa..............ne spune unde sunt si plecam spre ei............dar intre timp Sidy isi da seama ca nu numai noi am fost uitati si ca acelasi lucru s-a intamplat si cu Doina si Nicu............hahaha si hihihi.
Este prima poza facuta la Alba-Iulia de catre Anena.
Am ajuns sa ne intalnim cu gustoasele spre drumul care duce spre mama Luta dar acum mai facem o mica pauza in asteptarea Doinei si a lui Nicu.


Am ajuns la Mama Luta................va las sa priviti pensiunea si imprejurimile.












Mai este cazul sa vi le prezint?................cred ca nu , am facut cunostiinta atunci cand am facut strigarea.
Ne-am asezat la mese iar Anena a tinut sa faca cata o poza cu noi.
In asteptarea venirii comenzii.......fiecare a comandat ce a vrut dar mai toti au comandat vestitele placinte de la mama Luta.
Pana sa vina mancare ne racorim cu o bere .
sau cine e sofer cu o apa plata. Iata ca a sosit mancarea .......eu am comandat o portie de aripioare cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

George a preferat pastrav prajit cu mamaliguta.

Vestitele si nemaipomenitele placinte atat de mult dorite(cu branza dulce, cu branza sarata, cu varza sau cu mere)
Si o palinca trasnet..............asa au zis unii ca eu doar eram sofer, nu aveam voie.............ups.
A fost tare bine si frumos............eram obositi cu totii asa ca am pornit spre hotel cu gand de odihna............urma o zi plina.
VA URMA!

17 comentarii:

  1. Medi, ce fain ati petrecut! Cum sa nu-mi para rau ca nu am stat decat cateva ore bune????????

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut foarte mult povestirea ta. Sa ne mai povestesti. Toate cele bune lui George. Sper sa ne mai intalnim, nu numai la Alba Iulia. Va pupam.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa Medi, asa....tu povestesti si eu imi aduc aminte ce frumos a fost.
    Mai zi ca tare-mi place !
    Astept cu nerabdare continuarea....

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare bine ca ati venit si voi la Alba Iulia!
    Eram tare dezamagita ca n-o sa fii acolo.
    Mi-a facut placere sa-l cunosc pe George!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca ai reusit sa te intalnesti cu pritenele tale gustoase...Si mie imi plac genul acesta de intalniri.
    P.S. Pe Decorix se poate vota toate retetele intr-o zi, daca vrei, nu doar una, deci ne poti vota pe amandoua, si pe mine si pe Janet in aceeasi zi. Multumim mult de tot!Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. e bine ca o sa aveti amintiri frumoase !

    RăspundețiȘtergere
  7. Lenutica, asa e , am petrecut de nu se poate........dar tot a fost bine si m-am bucurat tare mult ca ati venit si voi chiar daca pentru cateva ore.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nicu, ce placere mi-a facut vizita ta ..........multumesc de urari si comentariu.Va pupam si noi si va dorim toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sidy, urmeaza sa mai postez si am o surpriza pentru tine............hahaha.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mari si eu ma bucur ca am reusit sa ajungem si sa va cunosc .Deci pe mine nu erai curioasa sa ma cunosti numai pe George, nu?...........hihihi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Liana, am inteles..........astazi am votat pe amandoua...........va doresc bafta!

    RăspundețiȘtergere
  12. Medi, ce-mi plac pozele de la postarea ta. De mine ai uitata sa ma votezi, ca sunt codasa concursului!!!!!!!! Pupici, o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma bucur ca v-ati simtit bine la Alba Iulia,va mai asteptam

    RăspundețiȘtergere
  14. Lenutica, am uitat dar astazi te-am votat......pup!

    RăspundețiȘtergere
  15. menuca, ne-am simtit excelent ,totul a fost minunat....pup si imbratisez cu mult drag pe tine si pe Sanducu al tau.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna Medi
    Ce bine ati mai petrecut... cum imi place sa particip la asemenea ocazii...
    Dar totusi as fi vrut sa-i dau o muscatura din placinta lui mama Luta
    Poate ne poate da reteta...

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes