Tudor Gheorghe-4 martie 2011 pe scena Salii Palatului-Bucuresti

Maestrul Tudor Gheorghe a pregatit pentru luna martie un spectacol de exceptie. Artistul a daruit aseara tuturor domnisoarelor si doamnelor un martisor muzical, ce i-a introdus pe iubitorii muzicii de calitate intr-o atmosfera unica, stralucitoare, ce vesteste primele raze ale primaverii. Este vorba de concertul "Al 5-lea anotimp - Femeia", care a avut loc, vineri seara, la Sala Palatului. Evenimentul s-a adresat cu precadere publicului feminin, dar si celui masculin, deoarece versurile atent selectionate din cultura poetica autohtona au adus o oda inestimabila doamnelor, insa au constituit si un instrument moralizator pentru barbati , ce vor descoperi secretul iubirii femeii. Melodii ca ''Ludmila" sau "Dona Clara" au captat publicul prin armonioasa conexiune dintre femeia - eterna poveste si primavara - anotimpul iubirii. Maestrul Tudor Gheorghe a fost acompaniat de Orchestra si Corul Filarmonicii "Oltenia" din Craiova, orchestrator si dirijor - Marius Hristescu. Motto-ul concertului sustinut la inceputul primaverii sunt cuvintele marelui poet Grigore Vieru: "Femeia este al cincilea anotimp in care natura se odihneste, amintindu-si toate florile primaverii, toate privighetorile verii, toti strugurii toamnei si toate ninsorile iernii".

Un spectacol de exceptie unde nu ai cum sa nu te simti minunat.
Felicitari maestre si sa ne mai daruiesti incontinare asemenea placeri muzicale!

4 comentarii:

  1. Il iubesc pe Tudor Gheorghe! Am fost la multe spectacole de-ale lui, e mereu original, am albumele lui si cand vreau sa ma relaxez il ascult cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. imi placea tudor ghoerghe,pana acum 2 ani cand l-am vazut la vama veche in festivalul de folk de acolo.in afara de comentariile nationalist-xenofobe,fara miez,a incercat sa cante cantece maramuresene , moldovenesti ,bistritene si nu mai stiu eu acum sa spun.si toate sunau olteneste de te apuca groaza si rasul.pacat ca un artist sa faca astfel de experimente in public.n-a fost huduit,probabil ca din condescendenta,dar asa merita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Liana, ma bucur ca iti place.........si eu il iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pansy,un astfel de "eveniment" cred ca nu este deloc placut si pacat ca in asemenea situatii artistul isi pierde din popularitate.Sincera sa fiu este ceva in aceste spectacole ale lui care mie nu-mi fac placere.............vorbeste mult prea mult.......jumatate spectacol, jumatate vorbarie.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes