Balul Martisorului la Otopeni

Aseara am fost la un spectacol de exceptie.Aflat la cea de-a 4 editie "Balul Martisorului" a adunat in sala Centrului Ion Manu din Otopeni doamne, domnisoare (dar si domni )care la intrare au fost intampinate cu cate un fir de frezie si o cupa de sampanie.Cei care ne-au descretit fruntile si ne-au facut sa ne simtim minunat au fost nume sonore pe care va las sa le cititi pe afisul de mai jos.
Primaria Otopeni - Centrul Cultural "Ion Manu" va invita duminica, 6 martie 2011, ora 18.00, la evenimentul lunii martie: "BALUL MARTISORULUI".
La editia din acest an va participa Orchestra "Constantin Silvestri" din Bucuresti condusa de maestrul Iosif Ion Prunner alaturi de mari nume ale operei si operetei romanesti: Bianca Ionescu, Geanina Munteanu, Nely Nicolae, Codrut Stanescu, Ionut Popescu, Matei Emil, Vlad Mirita.
Programul din foaier va cuprinde recitalurile artistilor: Gabriela Gorgan - pian, Alexandru Gorneanu - violoncel, Nicolae Filip - vioara. Gazda evenimentului este actorul Marian Lepadatu.De asemenea, va avea loc CONCURSUL DE INTERPRETARE VOCALA dotat cu premii considerabile. Tema din acest an este interpretarea unui fragment din "VALURILE DUNARII" de Iosif Ivanovici. Inscrierile se fac in data de 6 martie 2011, intre orele 17.30 - 18.30. Fragmentul se poate descarca de aici: "VALURILE DUNARII" si partitura muzicala se poate vizualiza mai jos.Intrarea se face pe baza de invitatii. Acestea se pot ridica gratuit de la Secretariatul Centrului Cultural zilnic intre orele 10.00 - 15.00.

Un moment extraordinar de frumos de cantonete italienestoi ne-a oferit tanarul Vlad Mitita .

16 comentarii:

  1. Frumosssssssss, memorabil draga Medi!

    RăspundețiȘtergere
  2. da'a veti o viata culturala remarcabila in otopeni,cu o multime de evenimete! bravo primarului!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur pt.tine ca frecventezi salile de concerte, esti o rasfatata! Imi place si mie Vlad Mirita ;-)

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani si o zi frumoasa iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani! Un 8 martie fericit!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc,Alexandria!Si tie iti doresc sa te bucuri de aceasta primavara cu tot ce are ea mai frumos!

    RăspundețiȘtergere
  7. Liana, imi fac cadou si imi satisfac mici placeri.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc,Micul!O primavara frumoasa si tie!

    RăspundețiȘtergere
  9. Violette, multumesc!Si tie o primavara frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc Craita!O primavara frumoasa si tie!

    RăspundețiȘtergere
  11. destul de tarziu dar acum am gazit blogul .... multumesc celor care au fost prezenti in sala si au ascultat ce am incercat sa darim pe scena ... sper ca aceast eveniment sa devina traditie si sa ne putem bucura in continuare de el
    cu drag tenorul iulian codrut stanescu

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes