Ingrediente
Pentru aluat:
225 g faina
1/2 lingurita sare
1/2 cub drojdie
3 linguri ulei
Pentru sosul de rosii
1 lingura ulei
1 ceapa taiata fin
1 catel usturoi zdrobit
200 g rosii din conserva tocate
1 lingura pasta de rosii
1 frunza de dafin
un varf cutit de zahar
Mai sunt necesare
1 ou
100 g cascaval
sunca
kaizer
ciuperci
salam
masline
carnaciori
225 g faina
1/2 lingurita sare
1/2 cub drojdie
3 linguri ulei
Pentru sosul de rosii
1 lingura ulei
1 ceapa taiata fin
1 catel usturoi zdrobit
200 g rosii din conserva tocate
1 lingura pasta de rosii
1 frunza de dafin
un varf cutit de zahar
Mai sunt necesare
1 ou
100 g cascaval
sunca
kaizer
ciuperci
salam
masline
carnaciori
Mod de preparare
Prepararea aluatului
Faina, sarea si drojdia se pun intr-un vas, se adauga uleiul si apa fierbinte cat se cere pentru a forma un aluat moale. Se intinde aluatul pe o plansa unsa cu ulei si se lasa sa creasca aproximativ 15 - 20 min.Dupa ce aluatul a crescut ,acesta se intinde si se aseaza cu ajutorul palmei intr-o tava de pizza unsa cu ulei.
Prepararea sosului de rosii
Se incalzeste uleiul, se adauga ceapa si usturoiul si se calesc 5 min. Se adauga apoi rosiile, pasta de rosii, frunza de dafin si zaharul. Se acopera cratita si se lasa la foc mic aproximativ 15 min pana se ingroasa sosul.Se scoate frunza de dafin si se pune sosul peste aluat.Deasupra sosului se puneti ce doritis, sunca, kaizer, salam, ciuperci,masline, carnaciori, rosii, ardei gras.Se bate un ou, se rade cascavalul, se toarna peste compozitia de mai sus si se da la cuptor pentru aproximativ 20 min.
Pofta buna!
Prepararea aluatului
Faina, sarea si drojdia se pun intr-un vas, se adauga uleiul si apa fierbinte cat se cere pentru a forma un aluat moale. Se intinde aluatul pe o plansa unsa cu ulei si se lasa sa creasca aproximativ 15 - 20 min.Dupa ce aluatul a crescut ,acesta se intinde si se aseaza cu ajutorul palmei intr-o tava de pizza unsa cu ulei.
Prepararea sosului de rosii
Se incalzeste uleiul, se adauga ceapa si usturoiul si se calesc 5 min. Se adauga apoi rosiile, pasta de rosii, frunza de dafin si zaharul. Se acopera cratita si se lasa la foc mic aproximativ 15 min pana se ingroasa sosul.Se scoate frunza de dafin si se pune sosul peste aluat.Deasupra sosului se puneti ce doritis, sunca, kaizer, salam, ciuperci,masline, carnaciori, rosii, ardei gras.Se bate un ou, se rade cascavalul, se toarna peste compozitia de mai sus si se da la cuptor pentru aproximativ 20 min.
Pofta buna!
Buna ziua!
RăspundețiȘtergereVa intereseaza sa faceti link exchange ?
Eu va pot pune link-ul dvs. pe http://reteteacasa.wordpress.com/ si doresc link catre: http://www.ejocurigatit.com cu titlul: Jocuri de gatit
Astept un raspuns din partea dvs.
O zi buna !
florinro83@yahoo.com