joi, 22 aprilie 2010

Cascaval pane

Mic dejun , pranz sau cina......se poate servi oricand!
Avem nevoie de:
cascaval feliat
piper macinat
faina
ou
pesmet
sare
ulei pentru prajit
Si acum trecem sa "confectionam".
Cascavalul se taie in felii uniforme , groase de circa 1 cm si se presara cu piper.
Se trece fiecare felie prin faina, ou batut si apoi prin pesmet amestecat cu un praf de sare.
Se incinge ulei intr-o tigaie si se rumenesc pe ambele parti.
Se servesc fierbinti ,ca atare sau cu diferite garnituri si salate.

Pofta buna!

11 comentarii:

  1. Nu am mai facut de mult cascaval pane, o idee excelenta. Al tau arata demential. Te pup!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Naina mie imi place tare mult numai ca si eu "uit" sa fac.............multam de vizita si aprecieri!
    Pup si seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. bun cascavalul pane !eu fac destul de des,pentru ca ii place baiatului meu.

    RăspundețiȘtergere
  4. daca ma mai uit o singura data la ultima poza cu cascavalul tau pane ma ia cu lesin.probabil ca imi lipseste o dunga in buletin sa ma gandesc la 5 dimineata la cascaval pane,nu?pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Iar am ajuns cu intarziere! A mai ramas ceva?
    Eu n-am somn si m-a apucat foamea!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nuunde sa scriu asa ca o sa scriu aici. Frumoase poze ti-ai pus! Sa-ti traiasca nepotica, sa se faca mare si frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa traiasca nasul George!
    La multi ani, cu sanatate si fericire! Sa fiti mereu asa radiosi si frumosi!
    Nu stiu cum merge ceasul tau de pe blog, dar acum e 23.04.2010 ora 4.30 dimineata!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pansy si mie imi place in schimb lui George nu..................!!!!!!!!!111

    RăspundețiȘtergere
  9. Mari , sarumana, multumesc.Ada si parintii ei sunt stabiliti in Anglia iar la sfarsit de mai vor veni in vacanta in tara.........e scumpa tare , de-abia o astept, mi-a dor de ea.
    Iar nu ai somn?
    Multumesc mult pentru urari, draguta ca intotdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  10. Yamiii...Deliciu..! Pina nu demult nu prea puneam cascavalul pe farfurie...ca ramanea in tigaie...:) L-am ascultat pe maestrul Petrisor,care spunea in ce consta pastrarea cascavalului in interior....Se tapeteaza f f f bine cu pesmet cascavalul(dupa ce a fost trecut evident prin faina si ou batut)si se preseaza intre maini,astfel incat prin prajire,cascavalul sa nu ...curga din invelis!(scz nu stiu termenii corecti pt a ma exprima in ale bucatariei) Multe dintre voi ..precis stiti asta,eu nu stiam ...! Pupici

    RăspundețiȘtergere