Ingrediente:
.500 g pestisori
.faina
.sare
.ulei pentru prajit
Mod de preparare :
Se curata,se spala bine, se lasa la scurs.Se sareaza dupa gust.Fiecare pestisor se da prin faina si se prajesc apoi in ulei incins.Se intorc pe amandoua partile .Se scot pe un servet absorbant.Ies foarte,foarte crocanti.
.500 g pestisori
.faina
.sare
.ulei pentru prajit
Mod de preparare :
Se curata,se spala bine, se lasa la scurs.Se sareaza dupa gust.Fiecare pestisor se da prin faina si se prajesc apoi in ulei incins.Se intorc pe amandoua partile .Se scot pe un servet absorbant.Ies foarte,foarte crocanti.
I-am servit cu mamaliguta si mujdei de usturoi.
Pofta buna!
Pofta buna!
Desi sambata trecuta am facut peste, tot mi-e pofta de pestele tau...
RăspundețiȘtergereWeekend placut!
Am ajuns o cersetoare, dar asta e!
RăspundețiȘtergereVreau si eu!.....ha, ha, ha....
Nely si noua ne place pestele tare mult........nu ma satur niciodata.
RăspundețiȘtergerePup!
Mari, trimit repede o portie......stiu ca iti place si tie pestele.
RăspundețiȘtergerePup!