Ingrediente
750g carne stroganoff
750 g mazare
3-4 fire ceapa verde
1-2 morcovi
o lingurita de zahar
4-5 linguri de bulion
1 legatura de marar
ulei
.sare,piper
Mod de preparare
Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Se spumeaza.
Separat, intr-o tigaie se soteaza in ulei ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare.Cand carnea este aproape fiarta se scoate cu ajutorul unei palete si se pune in tigaia in care am sotat ceapa si morcovul.Se amesteca bine si se lasa sa se inabuse toate timp de cateva minute.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gustAcest amestec se trece intr-o cratita in care mai adaugam o cana de apa si mazarea.Cand totul este bine facut se adauga zaharul dizolvat in bulion , o parte din marar si se mai lasa la foc circa 5- 10 min.Se da jos de pe foc si se aromeaza cu mult marar.Se serveste alaturi de cartofi prajiti sau alta garnitura.Pofta buna!
Ce bine arata, cu mararul ala proaspat... mi-ai facut o pofta de mancarica de mazare, de nu-ti imaginezi.
RăspundețiȘtergereBineinteles eu o fac cu cartofi si daca am adaug crenvusti vegetali.
Succes la concurs.
O zi buna.
foarte buna mancarica.....inca un vot...o seara placuta...
RăspundețiȘtergereDaniela, acuma imi place aceasta mancarica cu mult, mult marar...........si eu mai pun cartofi in ea insa de data aceasta am facut o garnitura de cartofi prajiti.
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Alialexa, multam de vot!Pup!
RăspundețiȘtergereBuna Medi, nu am primit inca adresa ta, ce se intampla?
RăspundețiȘtergerevaaai, ce mancare buuuna!!! ce mi-ar placea sa fiti aproape de mine, sa gust si eu!!!
RăspundețiȘtergeream dat si eu vot, sper sa fie castigator!!!
Alexa, ti-am lasat adresa pe mail.
RăspundețiȘtergerePup!
Stephani, multam de vizita si vot.Te mai astept cu mare drag.
RăspundețiȘtergereO zi buna!