Ingrediente
5 cartofi
1 pahar cu orez
2 fire de usturoi verde
2 fire de ceapa verde
1 legatura patrunjel
1-2 linguri cu faina
ulei
sare,piper Mod de preparare
Cartofii se spala si se fierb in coaja.Se lasa sa se raceasca ,se curata de coaja si apoi se zdrobesc cu ajutorul unei furculite.
Separat orezul se spala bine si se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare si putin ulei.Cand este gata fiert se trage de pe foc si se lasa sa se racoreasca .
Se amesteca cartofii zdrobiti cu orezul, se adauga ceapa ,usturoiul si patrunjelul taiate marunt.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Daca compozitia este prea moale se poate adauga 1-2 linguri cu faina.Se amesteca bine pentru o buna omogenizare.
Mai omorat cu tava ta de briose!
RăspundețiȘtergereFoarte bine arata si sunt ideale de post!
ce simpatice sunt chiftelutele tale !parc-ar fi un copil ciufulit !
RăspundețiȘtergereImi place tare mult ideea de a le coace la cuptor! Notat reteta, merci!
RăspundețiȘtergereCe idee super!
RăspundețiȘtergereMari, este multifunctionala......hahaha.
RăspundețiȘtergereIntradevar tare bune de post.Pup!
Pansy imi place comparatia ta.Pup!
RăspundețiȘtergereLiana, ma bucur ca iti place .Pup!
RăspundețiȘtergereMiha sa stii ca am facut si chiftele din carne in aceasta tava.Pup!
RăspundețiȘtergere