Foarte usor pentru un pranz sau o cina .
Ingrediente:
.2 piepti de pui
.1 rosie
.cascaval
.sare, piper
Mod de preparare:
Se spala carnea , se cresteaza in 3-4 locuri, se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar.
Cand este gata fripta ,carnea se aseaza intr-o tava tapetata cu unt .
Se rade cascaval peste carne si se aseaza cateva rondele de rosie.Se da la cuptor si se tine pana cand cascavalul incepe sa se topeasca.
Tare bun mai este....sub cascaval ,eu as pune niste sote de ciuperci!
RăspundețiȘtergereCe bunatate ai facut.....si ce harnicuta ai fost si pe blogul tau :) multi pupici.
RăspundețiȘtergereJanet, fara ciuperci...........nu mananc.Pup!
RăspundețiȘtergereSylvia, am foarte multe retete de postat pe blog, am fost cam lenesa asta vara.Pup!
RăspundețiȘtergere