luni, 29 noiembrie 2010

Pulpe de pui in crusta picanta

Sunt delicioase.........va invit la cina.

Ingrediente
6 pulpe inferioare de pui
unt cat o nuca
1 ou
3 felii de paine(eu am folosit de secara pentru ca din asta aveam in casa)
1 ceapa
2 catei de usturoi
rozmarin
patrunjel uscat
sare ,piper
Mod de preparare
Pulpele se curata, se spala si se lasa la scurs.
Separat inmuiem painea in putina apa sau supa dupa care o stoarcem bine si o pasam cu ajutorul unei furculite.Amestecam cu o lingurita de unt , ceapa rasa, usturoiul zdrobit ,oul batut , rozmarinul, sarea si piperul.Omogenizam bine si obtinem o pasta cu care ungem fiecare pulpa in parte.
Punem pulpele intr-o tava unsa cu unt , adaugam o ceasca de supa de carne si dam la cuptor pentru circa 1 ora si 10 min. la foc potrivit.Daca mai este cazul mai adaugam din cand in cand supa. Scoatem cand totul este facut si rumen .
Servim alaturi de o garnitura si o salata.


Pofta buna!

10 comentarii: