Ingrediente
6 pulpe inferioare de pui
unt cat o nuca
1 ou
3 felii de paine(eu am folosit de secara pentru ca din asta aveam in casa)
1 ceapa
2 catei de usturoi
rozmarin
patrunjel uscat
sare ,piper
Mod de preparare
unt cat o nuca
1 ou
3 felii de paine(eu am folosit de secara pentru ca din asta aveam in casa)
1 ceapa
2 catei de usturoi
rozmarin
patrunjel uscat
sare ,piper
Mod de preparare
Pulpele se curata, se spala si se lasa la scurs.
Separat inmuiem painea in putina apa sau supa dupa care o stoarcem bine si o pasam cu ajutorul unei furculite.Amestecam cu o lingurita de unt , ceapa rasa, usturoiul zdrobit ,oul batut , rozmarinul, sarea si piperul.Omogenizam bine si obtinem o pasta cu care ungem fiecare pulpa in parte.
Separat inmuiem painea in putina apa sau supa dupa care o stoarcem bine si o pasam cu ajutorul unei furculite.Amestecam cu o lingurita de unt , ceapa rasa, usturoiul zdrobit ,oul batut , rozmarinul, sarea si piperul.Omogenizam bine si obtinem o pasta cu care ungem fiecare pulpa in parte.
ce as manca la cina asa bunatate dar regimul asta ...:)))
RăspundețiȘtergeream auzit ca ne-ai chemat la cina...am sosit,ai pus masa????
RăspundețiȘtergerearata grozav si cu cus cusul dinainte ar fi beton ! io veneam cu steagul !
RăspundețiȘtergereDaca e vorba de pulpe, iau eu si portia lui Diamond :)
RăspundețiȘtergereCe bineeeeeeeeeeeee arata !
RăspundețiȘtergereDiamond, da e o problema cu regimul......offfffffffffff.
RăspundețiȘtergereEla, masa este servita.............pup!
RăspundețiȘtergereTe astept Pansy....pup!
RăspundețiȘtergereS-a facut Barbate.
RăspundețiȘtergereMultumesc draga mea Sylvia.
RăspundețiȘtergere