Din ciclul rapid, gustos dar...................nu prea sanatos...........)))

Ingrediente:
.10 pulpe superioare de pui
.ulei
.sare, piper
Mod de preparare:
Pulpele de pui se spala, se cresteaza in cateva locuri, se lasa la scurs si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust .

Am pus in ceaun ulei , l-am incins, am pus pulpele si am lasat la foc potrivit pana s-au rumenit frumos.

Le-am scos apoi pe un prosop absorbant .Se servesc alaturi de o garnitura sau cu mamaliguta si mujdei de usturoi.Noi am preferat varianta a doua.

Pofta buna!
yammy......ce bunatate....o zi buna
RăspundețiȘtergereo minune de mancarica!ma servesti si pe mine?
RăspundețiȘtergereAlialexa si tie o zi buna!
RăspundețiȘtergereTe servesc cu mare placere Geta.
RăspundețiȘtergere