luni, 28 martie 2011
Tarta sarata cu branza si kaizer
.1 foaie de foietaj
.150 g telemea de vaca
.250 g cascaval
.100 g kaizer
.4 oua
.3 linguri smantana
.3 linguri cu faina
.zeama de la o jumatate de lamaie
.1 praf de copt
.unt cat o nuca
.1 legatura marar
.o mana de rosii cherry
.sare
Mod de preparare:
Preparam umplutura pentru tarta :radem telemeaua , jumatate din cantitatea de cascaval si apoi punem intr-un vas unde adaugam smantana ,2 oua,faina,mararul si praful de copt stins in putina zeama de lamaie.Amestecam bine si daca este cazul saram. Ungem o tava rotunda de tarta cu unt , intindem foaia astfle incat aluatul sa acopere si peretii formei , punem kaizerul taiat fasiute si cealalta jumatate de cascaval taiat cubulete.Deasupra punem amestecul de mai sus.Batem cele 2 oua ramase cu 1/2 lingura de faina si turnam deasupra.Decoram cu rosii cherry si dam la cuptor circa 40-45 min. Se poate servi atat calda cat si rece.
Cat de bine arata!...trebuie sa o incerc si eu....
RăspundețiȘtergereO saptamana minunata iti doresc!
Foarte bine arat,arunca si la mine o feliuta,,,yamiii,,,,,o zi frumoasa!!!
RăspundețiȘtergerefelicitari pupice
RăspundețiȘtergereImi place! :)
RăspundețiȘtergereMultumesc,Nely!O saptamana frumoasa!
RăspundețiȘtergereMirela, am trimis o feliuta catre tine.Puuuup!
RăspundețiȘtergereMercic si pupice si tie!
RăspundețiȘtergereMa bucur Miha!Pup!
RăspundețiȘtergere