2 piepti de pui
o mana de spanac congelat
2 cepe
2-3 catei de usturoi
1 ardei gras rosu
1 ou
1 galbenus
ulei de masline
100 ml vin alb
2 felii sunca de praga
circa 100 g cascaval ras
Pieptul de pui se dezoseaza, se spala si apoi se bate bine la fel ca la snitele.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Ceapa se curata si se taie marunt.Usturoiul se curata si se taie rondele subtiri.Ardeiul gras se curata si se taie cubulete.Incingem uleiul de masline si calim ceapa si usturoiul .Adaugam cubuletele de ardei gras si lasam pe foc pana cand acestea se inmoaie dupa care adaugam spanacul decongelat si vinul.Amestecam bine, condimentam cu sare si piper dupa gust si tinem pe foc pana cand se evapora vinul.Dam jos de pe foc si lasam sa se racoreasca dupa care adaugam oul si cascavalul ras.Amestecam bine.
Incepem sa montam rulada:peste pieptul de pui asezam o bucata de sunca si apoi piureul de spanac pe care il intindem bine pe toata suprafata .Rulam si apoi prindem in scobitori.Ungem rulourile cu galbenusi de ou , le asezam intr-o tava cu gratar in care am pus o cana cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc frumos si sunt bine facute.Lasam sa se raceasca si apoi feliem.
Servim rece , ca aperitiv.
Ceapa se curata si se taie marunt.Usturoiul se curata si se taie rondele subtiri.Ardeiul gras se curata si se taie cubulete.Incingem uleiul de masline si calim ceapa si usturoiul .Adaugam cubuletele de ardei gras si lasam pe foc pana cand acestea se inmoaie dupa care adaugam spanacul decongelat si vinul.Amestecam bine, condimentam cu sare si piper dupa gust si tinem pe foc pana cand se evapora vinul.Dam jos de pe foc si lasam sa se racoreasca dupa care adaugam oul si cascavalul ras.Amestecam bine.
Incepem sa montam rulada:peste pieptul de pui asezam o bucata de sunca si apoi piureul de spanac pe care il intindem bine pe toata suprafata .Rulam si apoi prindem in scobitori.Ungem rulourile cu galbenusi de ou , le asezam intr-o tava cu gratar in care am pus o cana cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc frumos si sunt bine facute.Lasam sa se raceasca si apoi feliem.
Servim rece , ca aperitiv.
Arata foarte apetisant ,as manca o bucatica ,
RăspundețiȘtergeredesertul l-am servit la Miodrag.
Super platoul tau de unde l-ai cumparat ?
Vai ce bunatate si arata extraordinar!
RăspundețiȘtergereinca o varianta faina de incercat !
RăspundețiȘtergereMandala,te servesc cu cea mai mare placere.Stau sa ma gandesc de unde am cumparat platoul dar il am de cativa ani si nu-mi mai aduc aminte ,imi pare tare rau.
RăspundețiȘtergerePup!
Multumesc Craita, ma bucur ca iti place.Pup!
RăspundețiȘtergerePansy, daca iti place spanacul sa stii ca merita incercat.Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc , ma atrag lucrurile mai deosebite dar din pacate in magazine la noi nu gasesc decat clasice .
RăspundețiȘtergereDa si mie imi plac noutatile Mandala.Te pup si o zi frumoasa!
RăspundețiȘtergere