Mi-a ramas ceva carne de la Drobul de Craciun(3)http://mmihalache.blogspot.com/2012/01/drob-de-craciun-3.html ...................si ce sa fac cu ea decat niste mini tarte, le-am zis eu.....))))
Ingrediente
o mana de carne de la drob (vezi reteta)
1/2 foaie aluat foietaj
branza de oaie rasa
unt
Mod de preparare
Ungem o forma de ceramica(sau orice alta forma care merge la cuptor) cu unt si o tapetam cu aluat de foietaj apoi punem carnea
si deasupra radem niste branza.
Dam la cuptor si cand este bine facuta si frumos rumenita scoatem.
.Lasam sa se raceasca si apoi scoatem cu grija din forma.
Servim atat rece cat si calda.
Pofta buna!
cine m-a pus sa intru...........arata delicios!
RăspundețiȘtergereSuper faine si bune.Pup!
RăspundețiȘtergereTare delicioase aperitivele!!!Pupici!
RăspundețiȘtergereDelicioase!Imi plac vasele tale!
RăspundețiȘtergereVizita ta Top Cuisine avec Lavi ma bucura asa ca placerea este de partea mae.
RăspundețiȘtergereTe pup si iti doresc o zi frumoasa!
Pup si eu Dia si iti doresc o zi frumoasa!
RăspundețiȘtergereLicuta ,multumesc de vizita si comentariu!
RăspundețiȘtergereSi mie imi plac ,Teo.....hihihi.
RăspundețiȘtergereSuper arata!!! Si eu am tras aseara o placinta cu ciuperci si pui yamyyy....pup Medi!
RăspundețiȘtergereStiu Ruxy ca si tu esti specialista in tarte.Pup.
RăspundețiȘtergereAm inghitit in sec! Am carnita dar n-am foitaj si mi-e lene sa fac.
RăspundețiȘtergere