Ii plac lui George...........eu,dupa cum bine stiti ,nu sunt prietena cu ele!
Pot fi servite drept garnitura langa ceva carnita sau pot fi servite tare bine in zilele de post(daca untul este inlocuit cu ulei).
Ingrediente
500 g ciuperci champignon
patrunjel verde
2-3 catei de usturoi
unt cat o nuca
ulei de masline
Mod de preparare
Se curata , se spala si se lasa la scurs ciupercile.
Eu am lasat ciupercile intregi,cu codite cu tot............sunt mai aspectoase in farfurie.
Intr-o tigaie incingem cateva linguri de ulei in care topim untul.Adaugam ciupercile,condimentam cu sare si piper ,acoperim tigaia cu un capac si lasam la foc potrivit pana cand ciupercile incep sa-si lase apa.Indepartam capacul,adaugam usturoiul zdrobit si lasam pe foc pana cand sosul scade.
Asezonam cu patrunjel verde si..............va invit la masa!
Arata bine..Mie imi plac doar cele conservate, cele proaspete nu.Seara frumoasa!
RăspundețiȘtergereEu nu mananc de nici un fel Rocs!
ȘtergereSeara frumoasa si tie draga mea!
O garnitura excelenta!
RăspundețiȘtergereMultumesc,Teo!
ȘtergereFoarte gustoase ciupercutele si aspectuase.
RăspundețiȘtergereReteteSavuroase,multumesc de vizita si comentariu!
ȘtergereTe mai astept cu drag!
Daca tie nu-ti plac, trimite la mine portie ta!! :)
RăspundețiȘtergereCu mare drag,Simona!
ȘtergereAm inteles,dar George le-a servit fara carnita???
RăspundețiȘtergerePacat ca nu-ti plac,sunt si gustoase si sanatoase!!
Puuuup!!
George este la dieta,Lulu.
ȘtergereAm mancat intr-o iarna foarte multe ciuperci si de atunci sa nu le mai vad.
Si eu pup!
arata super bine!!!!
RăspundețiȘtergere