5-6 morcovi
2 cepe
2 cartofi
2 ardei grasi rosii
1 radacina mica de telina
1 dovlecel mic
2 linguri ulei de masline
2 oua
unt cat o nuca
1 lingura maggi secretul gustului de legume
sare dupa gust
piper macinat dupa gust
patrunjel verde
Mod de preparare
Se curata legumele ,se spala ,se taie bucati mai mari iar apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa in care am pus un strop de sare si putin ulei de masline.Apa trebuie sa acopere legumele.
Cand s-au fiert, se scot cu ajutorul unei palete, se lasa la scurs iar apoi se paseaza.
Cand s-au fiert, se scot cu ajutorul unei palete, se lasa la scurs iar apoi se paseaza.
Se adauga zeama in care au fiert, putin cate putin pana se ajunge la consistenta dorita.
Adaugam si untul si amestecam bine.
Adaugam si untul si amestecam bine.
Pofta buna!
La multi ani si Noul An sa va aduca sanatate si multe realizari!
RăspundețiȘtergereLa multi ani,Rocs drag!
ȘtergereMultumesc pentru urari!
La multi ani!!!! Un an nou plin de bucurii si impliniri sufletesti!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos ,Dana!
ȘtergereLa multi ani!