Pastele acestea sunt pe cât de simple și ușor de confecționat, pe atât de delicioase. Raducu este fan paste, iar acestea sunt printre preferatele lui. Cea mai buna dovada ca sunt apreciate este faptul ca nu am reușit sa fac măcar o poza cu ele în farfurie. S au mâncat la rapid, cu o placere deosebita! Asta ma bucura tare mult și mai ales când auzi... mmm... cât de bune sunt, mai vreau o porție!... satisfacția este imensa.
Eu am folosit penne fără gluten dar puteți folosi orice alt fel de paste.
Ingrediente
250 g paste
1 conservă ton bucăți în ulei(140g)
150 g mozzarella
250 ml suc de rosii
sare
piper
Mai avem nevoie
unt pentru uns tava
Mod de preparare
Pastele se fierb în apa cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Punem sucul de roșii într o tigaie, adăugăm și o ceașcă de apa(din apa în care au fiert Pastele). Adăugăm și tonul cu tot cu ulei. Condimentam cu sare și piper și lăsăm la foc mic circa 8 - 10min.
Dupa ce pastele au fiert, le strecuram.
Ungem cu unt o tava și adăugăm pastele.
Peste paste turnam sosul de roșii cu ton.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu