O reteta usor de pregatit si foarte gustoasa.!
Ingrediente
2 dovlecei
3 oua
faina
marar
ulei de palmier pentru prajit
sare, piper
Mod de preparare
Se spala , se curata de coaja dovleceii, se taie rondele.Se presara cu sare si se lasa la scurs.
Separat se face urmatorul amestec:se bat bine ouale cu putina sare si piper dupa care se incorporeaza faina putin cate putin pana se obtine un sos de consistenta unei smantani mai subtiri.Se adauga marar taiat fin si se amesteca bine.
Se incinge uleiul,rondelele de dovlecei se dau prin sosul preparat mai sus si se prajesc la foc moderat ,intorcandu-le pe ambele parti.
Se scot pe o hartie de prosop sa se scurga si apoi se aseaza pe un platou.
Se pot servi atat calzi cat si reci cu mujdei de usturoi sau ketup.
Ingrediente
2 dovlecei
3 oua
faina
marar
ulei de palmier pentru prajit
sare, piper
Mod de preparare
Se spala , se curata de coaja dovleceii, se taie rondele.Se presara cu sare si se lasa la scurs.
Separat se face urmatorul amestec:se bat bine ouale cu putina sare si piper dupa care se incorporeaza faina putin cate putin pana se obtine un sos de consistenta unei smantani mai subtiri.Se adauga marar taiat fin si se amesteca bine.
Se incinge uleiul,rondelele de dovlecei se dau prin sosul preparat mai sus si se prajesc la foc moderat ,intorcandu-le pe ambele parti.
Se scot pe o hartie de prosop sa se scurga si apoi se aseaza pe un platou.
Se pot servi atat calzi cat si reci cu mujdei de usturoi sau ketup.
Pofta buna! |
o reteta simpla si delicoasa.imi plac mult dovleceii pane cu sos de iuart.yummy.si cand ma gandesc ca in copilarie si adolescenta nici nu concepeam sa ii gust :))pup si o saptamana minunata
RăspundețiȘtergereNici eu nu ma dadeam in vant dupa ei in copilarie............dar gusturile se mai schimba.
RăspundețiȘtergereTe pup Sarah si o zi buna iti doresc!
ce pofta mi-ai facut, nu am mancat de multttt!
RăspundețiȘtergeremi imi plac cu usturoi si salata de rosii.
Salut Maria, ce buni sunt dovleceii pane mancati reci cu o felie de rosie acrisoara. Ai tai arata foarte bine. Te salut cu caldura. Lop
RăspundețiȘtergeredeliciosi
RăspundețiȘtergereMedy, o bunatate sunt dovleceii!
RăspundețiȘtergereDar sa nu-mi fi dat sa mananc asa ceva acum vreo 20 de ani.
Noi mancam muuuuuulti dovlecei !Buna tare reteta ta!
RăspundețiȘtergereMedi ,ai un premiu pe blogul meu!Te astept sa-l iei !Pup !
pané les courgettes c'est une bonne idée j'en prends note
RăspundețiȘtergerebonne soirée
Pup,Diana!
RăspundețiȘtergereTe astept la o portie .............))))
Pup,Lop!
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita si aprecieri.
O zi buna iti doresc!
Iunia, ma bucur ca iti plac.Te mai astept.
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Mari ,gusturile se mai schimba............te pup!
RăspundețiȘtergereVero, multumesc mult pentru premiu...........fug sa-l ridic.
RăspundețiȘtergereO zi buna!
deliciosi dovleceii, nu am mai facut de mult, ar trebuii pusi in lista de asteptare, pup:*:*
RăspundețiȘtergereDa,da si eu ii am in obiectiv cat de curand...............)))))
RăspundețiȘtergereSeara buna si pup!