Este perioada conservelor de toamna dar si a pastramei si a mustului.Asa ca va invit la o pastrama de oaie si muschiulet de berbecut stropite cu un vin de buturuga(in lipsa mustului).Ingrediente:
1,5 kg pastrama de oaie gata pregatita
4 buc. muschiulet de berbecut
1 capatana de usturoi
sare, piper
Mod de preparare:
Se taie pastrama in bucati potrivite .Muschiuletul se cresteaza din loc in loc.
Pregatim jaratecul ,ungem gratarul cu o bucata de slanina si apoi asezam bucatile de carne.Pregatim un mujdei de usturoi(usturoi, apa, sare, piper) cu care stropimdin cand in cand carnea .O intoarcem pe ambele parti iar cand este gata facuta servim cu mamaliguta si acompaniem cu un pahar cu vin de buturuga.
Un deliciu.
ce pofta mi-ai facut...la sarsitul saptamanii caut pastrama!
RăspundețiȘtergeremai medi,sa stii ca daca ma inviti la asa o masa eu vin cu sot cu tot !deci nu vin cu mana goala !!!pupu-te
RăspundețiȘtergereExcelent!
RăspundețiȘtergereFoarte apetisant!
Geta, ai gasit pastrama?
RăspundețiȘtergerePansy, te astept cu mare drag.Si eu te pup si te imbratisez cu mult drag!
RăspundețiȘtergereMultumesc,Miha!
RăspundețiȘtergere