Ideale pentru un pranz la sfarsit de saptamana.
Ingrediente:
.8 pulpe superioare de pui
.2 cepe
.150 g smantana
.un pahar cu vin alb
.ulei
.sare, piper
Mod de preparare:
Taiem ceapa si o calim in putin ulei .
Adaugam si bucatile de carne .Cand carnea incepe sa se rumeneasca condimentam dupa gust cu sare si piper , turnam vinul si putina apa si lasam sa se inabuse 15-20 min la foc potrivit dupa care se adauga smantana, amestecam si mai lasam sa dea in 2-3 clocote.
Se asezoneaza cu patrunjel verde si se servesc calde alaturi de o garnitura.Eu am preferat o garnitura de dovlecei trasi in unt peste care am adaugat usturoi zdrobit.
Pofta buna!
tare bun tre sa fie!
RăspundețiȘtergereMedi, era sa ma pacalesc, iti cautam blogul si as fi zis ca nu aici vreau sa ajung ci la tine pe blog, dar m-am uitat mai atenta si am vazut ca sunt la tine. Imi place cum arata blogul. Eu caut aici premiile mele cele pierdute, sa vad daca mai nimeresc bine din primavara sau vara. Te pup si iti doresc o seara frumoasa!
RăspundețiȘtergereyam, yam...ce bine arata...gata sa ma asez la masa
RăspundețiȘtergereA fost Geta dar s-a mancat demult..............hihihi.
RăspundețiȘtergereMultumesc,Lop!
RăspundețiȘtergereLenutica , ma bucur ca iti place noua fata a blogului meu.Tare rau imi pare pentru pozele pierdute.
RăspundețiȘtergereAdinacarla , te astept la masa cu mult drag.
RăspundețiȘtergereSi mie imi place puiul cu smantana, am facut si eu ;-)
RăspundețiȘtergereLiana, nu-i asa ca este tare bun?
RăspundețiȘtergere