Nu sta prea mult pe ganduri cand cineva trebuie sa vina in vizita in urmatoarele 30 min..
Acest apertiv este pe cat de simplu, pe atat de bun si repede de "confectionat".
Minunat cand esti in criza de timp.
Ingrediente
300 g branza proaspata de capra
2 linguri cu smantana
ulei de masline
patrunjel verde
piper macinat
Mod de preparare
Cu ajutorul unei furculite pasam branza de capra apoi amestecam cu smantana.
Omogenizam bine si adaugam putin ulei de masline astfel incat pasta obtinuta sa poata fi usor modelata sub forma de bilute.
Condimentam cu piper si apoi amestecam cu patrunjel verde tocat si formam bilute pe care le dam la frigider pentru circa 30 min. si servim apoi cu paine prajita.
Ce bunatati!!!! Si ce...verde arata...fix pe gustul meu! M-am inrolat la blogul maini de aur by Mediii!
RăspundețiȘtergerebuneeeee si rapide:)))
RăspundețiȘtergereyamiiii,,,ce bunatateeee!!!!mmmm,,,,,puppp!!!
RăspundețiȘtergerece bune trebuie sa fie!!!:*:*:*
RăspundețiȘtergereCat de bine arata!!!... Multumim de idee!!
RăspundețiȘtergereMedi, tare imbietor aperitivul tau.
RăspundețiȘtergerece frumoase sunt.....
RăspundețiȘtergereMeeeeeeeeeediiiiiiiii... Arată suuuuuuuuuper! Bunăciune.
RăspundețiȘtergereUn aperitiv rapid si de efect! Un premiu si doua lepse te asteapta la mine pe blog
RăspundețiȘtergereBune de tot! ;-)
RăspundețiȘtergereAi la mine pe blog un premiu care te asteapta sa-l ridici!
RăspundețiȘtergereRuxy, ma bucura vizita ta si te mai astept cu mare drag.Pup!
RăspundețiȘtergereAsa este Just.Pup!
RăspundețiȘtergerePup si eu Mirela!
RăspundețiȘtergereDana, intradevar sunt bune.Pup!
RăspundețiȘtergereFelis, cu multa placere, ma bucur ca iti plac.Pup!
RăspundețiȘtergereLenutica , te rog sa te servesti.
RăspundețiȘtergereEluca, pup!
RăspundețiȘtergereIonix, bine ne-am gasit si pe aici.Ma bucura vizita ta si oricand esti binevenita la mine in bucatarie.
RăspundețiȘtergereMultumesc,Vio.Fug sa vad despre ce este vorba.Pup!
RăspundețiȘtergereAi perfecta dreptate Liana.
RăspundețiȘtergereMultumesc Mandala!
RăspundețiȘtergereMultumesc, Alice!
RăspundețiȘtergere