luni, 2 iunie 2025

Biluțe din urda, brânză cedar și parmezan

 O rețetă extrem de simpla. 

În compoziție se poate adauga și verdeata(marar, pătrunjel , ceapa verde,(la alegere) tocate marunt. Eu nu am adaugat nimic, am vrut sa simt doar gustul branzeturilor. 

Cu tipurile de brânză se poate jongla, puteți alege orice brânză va place, orice brânză aveți prin frigider. 

Pentru crusta se poate folosi:semințe de susan, fulgi de chili, nuca măcinată,seminte de mac, boia. Eu am ales sa folosesc semințe de mac și boia dulce. 

Ingrediente

200 g urda

150 g brânză cedar

150 g parmezan

piper alb

sare

Mai avem nevoie

Pentru crusta:boia dulce de ardei

                          semințe de mac

Mod de preparare

Dam pe răzătoarea mica  atât brânză cedar cât și parmezanul, apoi le amestecam. Adaugam urda și după gust sare și piper alb.

Amestecam. 

Formam biluțe  din amestecul de mai sus.

Dam bilutele prin mac sau boia de ardei dulce sau putem sa le lăsăm ca atare. 



Se dau la rece pentru circa 2 ore. 


Pofta bună! 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu