Ingrediente
400 g paste fusilli fara ou
200 g porumb din conserva
200 g carote pariziene
1 legatura patrunjel verde
ulei de masline
otet balsamic
sare,piper
Mod de preparare
Se fierb pastele in apa cu un strop de sare, conform instructiunilor de pe ambalaj,apoi se scurg de apa ,se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.Porumbul din conserva se scurge ,se spala cu apa rece si se lasa si el la scurs intr-o strecuratoare.Carotele se fierb in apa , dupa care se scot pe o farfurie cu ajutorul unei palete.
Taiem patrunjelul marunt.
Amestecam pastele cu porumbul, carotele ,patrunjelul.Adaugam ulei si otet dupa gust, la fel si sarea si piperul.Amestecam bine.
Salata de paste fusilli, porumb si carote pariziene
maria mihalache
●
luni, 18 octombrie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Popular Posts
Search this blog
Despre mine
...imi place PRIMAVARA(poate pentru ca m-am nascut in acest anotimp!!!),imi plac florile( ...si in mod deosebit trandafirii albi),imi place sa calatoresc(sa imi umplu sufletul cu tot ce este frumos...),imi plac oamenii( cu bune si ...mai putin bune).......dar imi place sa si bucataresc......si d'asta sunt aici! Usa bucatariei mele este deschisa tuturor.......va rog intrati, nu ezitati! BINE ATI VENIT!
Translate
Blog Archive
.
Ce bunatate!
RăspundețiȘtergereMedi, multumesc mult de vizita si de urari!
Pup de 1000 de ori!
arata grozav.n-am vazut niciodata morcovi de forma asta.
RăspundețiȘtergereFoarte buna salata si arata si minunat!
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Mari si eu te pup si pe tine si pe Vero.
RăspundețiȘtergerePansy, sincer nu mai stiu de unde i-am luat ..........dar cred ca de la Carrefour ca eu de pe acolo imi fac cel mai des cumparaturile.Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc de comentariu si vizita Janet!Pup!
RăspundețiȘtergere