Un aperitiv pe gustul tuturor.
1 pachet aluat foietaj
750 g carne vita si porc
2 cepe
2 oua
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
sare, piper
Mod de preparare
Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se toaca. Odata cu carnea se mai da prin masina de tocat ceapa, mararul si patrunjelul. Se amesteca bine.
Amestecul de carne se pune intr-o tigaie pe foc si se inabuse circa 15-20 min. Se ia carnea de pe foc, se lasa sa se raceasca dupa care se adauga ouale, se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.
ARATA,FOARTE BINE ACEASTA RETETA,CRED CA ESTE UN DELICIU.FELICITARI
RăspundețiȘtergereMultumesc, Carmen!
RăspundețiȘtergeresupeeer o sa pregatesc si eu
RăspundețiȘtergerehhhmmm, bun, bun, bun si delicios arata, iti face pofta instantaneu :D
RăspundețiȘtergere