INGREDIENTE:-1 gaina(circa 2,5 kg)-2-3 morcovi-1 pastarnac-2 cepe-2 ardei grasi -4-5 rosii-1 legatura leustean-250 g taietei de casa-1 l bors-sare
MOD DE PREPARARE:
Se portioneaza gaina,se spala si se lasa la scurs.Se pune la fiert cu putina sare.Se spumeaza , se lasa sa dea in cateva clocote si se arunca prima apa.Se spala carnea si se pune in oala cu apa calduta si un strop se sare.Se lasa sa fiarba pana cand carnea se fragezeste.Se adauga legumele taiate marunt si se lasa sa fiarba la foc mic.In timp ce ciorba fierbe se pregatesc taiteii si se pun si ei in ciorba.Cand totul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare si borsul.Se mai lasa la fiert circa 15-20 min.Dupa gust se mai poate adauga ceva sare.Se ia ciorba de pe foc si se aromeaza cu leustean verde taiat fin.POFTA BUNA!
Observ ca ai niste idei foarte bune :))
RăspundețiȘtergerePe vremea asta geroasa, supa asta de gaina pica tocmai bine ;), si eu am facut ;)
Seara buna,Tequila!
RăspundețiȘtergereNoi suntem mari amatori de ciorba iar asta ne place in mod deosebit.Si intradevar pe o vreme ca asta o ciorbica calda este binevenita.
Merci de vizita si te mai astept cu mare drag!
Si inca ceva Tequilq.........asi fi tare incantata sa-mi lasi adresa ta de blog.Multumesc anticipat!
RăspundețiȘtergereDe-ti face placere, te chem la o leapsa frumoasa la mine pe blog.:-)
RăspundețiȘtergereCum sa nu-mi faca placere?O iau cu mare drag........multumesc ca te-ai gandit la mine ,Laura.
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Arata tare bine supita,mai ales cu taiteii de casa,mmm:)
RăspundețiȘtergereDa este tare buna,noi suntem fan ciorba.
RăspundețiȘtergereTe pup!
buna ciorbita mmmmm
RăspundețiȘtergere