Tocanita aceasta servita cu mamaliguta este delicios de buna.
.2 piepti de pui
.5-6 gogosari
.3 -4 cepe
.3-4 rosii
.ulei
.patrunjel verde
.sare,piper
.2 piepti de pui
.5-6 gogosari
.3 -4 cepe
.3-4 rosii
.ulei
.patrunjel verde
.sare,piper
Mod de preparare:
Indepartam pielita de pe pieptul de pui apoi spalam si taiem bucati potrivite(eu unul din piepti l-am dezosat iar pe celalalt nu). Punem intr-o tigaie putin ulei ,lasam la incins iar apoi punem bucatile de carne si le lasam pana se rumenesc pe ambele parti. Scoatem carnea si o punem intr-un vas acoperit iar in uleiul in care am rumenit carnea punem la sotat ceapa taiata marunt si gogosarii taiati fasii.Cand legumele sunt gata sotate le amestecam cu carnea , acoperim cu apa si condimentam cu sare si piper.Lasam la foc mic sa fiarba circa 10-15 min. dupa care adaugam rosiile decojite si date prin razatoare.Mai lasam pana ce scade si apoi tragem vasul de pe foc si asezonam cu patrunjel verde taiat.
delicios!saru'mana pt masa!
RăspundețiȘtergereArata delicios, tocanita rules!!!
RăspundețiȘtergereSalut,Medutz.
RăspundețiȘtergereVreau si eu.
Arata de nota 10,ma pot servi si eu????yamiiii!!!pup!!
RăspundețiȘtergereSa-ti fie de bine Mimi.
RăspundețiȘtergereMultumesc EC!
RăspundețiȘtergereTe servesc Gabytzule.
RăspundețiȘtergereMirela, lasa-mi te rog placerea sa te servesc eu.
RăspundețiȘtergere