Pentru pranz sau chiar pentru cina .
250 g tortelini cu spanac
1 cana suc de rosii
2-3 linguri ulei de masline
2 catei de usturoi
sare
piper proaspat macinat
cimbru uscat
Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe cutie.Cand sunt gata fierte le scurgem bine de apa,trecandu.le printr.o strecuratoare.
Cat timp pastele fierb ne ocupam de sos.
Intr.o cratita mai inalta punem uleiul la incins si adaugam usturoiul taiat felii.Il lasam la calit circa 1 min. dupa care il scoatem si adaugam in cratita sucul de rosii pe care il condimentam cu sare,piper si cimbru.
Lasam sa fiarba la foc moderat pana ce sosul scade si se ingroasa.
Adaugam pastele,amestecam bine si mai lasam pe foc circa 5 min.
Adaugam pastele,amestecam bine si mai lasam pe foc circa 5 min.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu