Imi plac foarte mult paneurile.............iar de data aceasta m-am gandit la un piept de pui facut pane...........usor si gustos , bine venit pentru o masa de pranz sau de ce nu .......pentru o cina!
Ingrediente
2 piepti de pui
4 oua
faina
sare
piper macinat
boia dulce sau iute (dupa gust)
cateva picaturi de apa minerala
o legatura de marar
ulei pentru prajit(eu am folosit de palmier)
Mod de preparare
Se dezoseaza pieptul de pui, se portioneaza in bucati subtiri care se bat usor cu ciocanul pentru snitele si se condimenteaza cu sare, piper si boia dupa gust.
Separat se face urmatoarea compozitie:
Se bat bine ouale cu un praf de sare, se incorporeaza faina atata cat sa obtinem un aluat de consistenta unei smantani mai groase. Amestecm bine pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga cateva picaturi de apa minerala, sare si mararul taiat fin. Fiecare bucata de carne se da prin amestecul de mai sus si se prajeste intr-o tigaie in care am incins in prealabil uleiul. Se prajesc bine pe ambele parti.
Se scot pe un platou si dupa preferinte se poate servi alaturi de o garnitura si o salata.
Pofta mare!
Ingrediente
2 piepti de pui
4 oua
faina
sare
piper macinat
boia dulce sau iute (dupa gust)
cateva picaturi de apa minerala
o legatura de marar
ulei pentru prajit(eu am folosit de palmier)
Mod de preparare
Se dezoseaza pieptul de pui, se portioneaza in bucati subtiri care se bat usor cu ciocanul pentru snitele si se condimenteaza cu sare, piper si boia dupa gust.
Separat se face urmatoarea compozitie:
Se bat bine ouale cu un praf de sare, se incorporeaza faina atata cat sa obtinem un aluat de consistenta unei smantani mai groase. Amestecm bine pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga cateva picaturi de apa minerala, sare si mararul taiat fin. Fiecare bucata de carne se da prin amestecul de mai sus si se prajeste intr-o tigaie in care am incins in prealabil uleiul. Se prajesc bine pe ambele parti.
Se scot pe un platou si dupa preferinte se poate servi alaturi de o garnitura si o salata.
Pofta mare!
Ce pofta mi-au facut paneurile!! eu stiam reteta intr-o forma mai simpla si seaca sa spun asa . V-am vizitat profilul si tin sa va felicit atat pentru retete cat si pentru restul articolelor .Totul este foarte familial si placut!
RăspundețiȘtergereMaria, ne incanti de fiecare data cu mancaruri foarte bune si simple. Eu faceam snitele din piept de pui, dar pane n-am facut pana acum. Insa vazand la tine sigur am sa incerc. Te salut cu prietenie. Lop
RăspundețiȘtergereUf, n-am mai mancat de mult piept de pui pane...eu le fac de obicei snitel sau la cuptor; nah, ca mi s-a facut chiar dor de un pane!
RăspundețiȘtergereAlexy's, multumesc de vizita si aprecieri!Oricand esti binevenita in bucataria mea,ma bucur nespus ca iti place.
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Te pup,Lop!
RăspundețiȘtergereAsa este Lop, imi plac retetele simple.
Iti doresc o zi buna!
Tequila, ma bucur nespus de vizita ta si iti multumesc.Acum sa stii ca mi-ai dat tu o idee........snitel la cuptor.
RăspundețiȘtergereTe pup si iti doresc o zi buna!
imi place pieptul de pui, nu am pus niciodta apa minerala in compozitia de pane, am sa incerc cu prima ocazie.
RăspundețiȘtergereDa,Diana sa incerci............iese mai pufoasa compozitia.
RăspundețiȘtergereTe pup!
Eu nu refuz!!!!
RăspundețiȘtergere