Piept de pui in sos de rosii cu masline


Ingrediente
.1 piept de pui dezosat
.sos de
soia
.ulei de masline
.1 cescuta cu vin alb sec
.2 fire de
usturoi verde
.2 fire de ceapa verde
.2-3
rosii
.o mana de masline
.1 legatura
patrunjel
.
marar, oregano
.
sare,piper
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie felii subtiri .
Se aseaza intr-o tava , se stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline si sos de soia, se adauga apoi vinul, ceapa si usturoiul taiate marunt si se condimenteaza cu sare, piper, marar, oregano .Se amesteca bine.Se lasa la marinat , la rece circa 2-3 ore, dupa care se scoate tava din frigider , se adauga o cana cu apa si se da la cuptor acoperind tava cu folie de aluminiu. Cand este aproape gata facuta se indeparteaza folia de aluminiu si se adauga rosiile decojite si date prin razatoare si maslinele.Se mai da la cuptor circa15 min pana se rumeneste bine.

4 comentarii:

  1. Foarte bun, Medy!
    E tare gustos asa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intradevar Mari , e tare gustos.
    Seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. cred intr-adevar ca e o reteta gustoasa.farfuriile cred ca erau curate dupa ce ati mancat !

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes