.4 pulpe de pui
.3-4 catei de usturoi
.1 fir de usturoi verde
.sucul de la o lamaie
.cimbru
.boia dulce/iute( dupa preferinta)
.ulei de masline
.sare,piper
Mod de preparare:
Se spala, se lasa la scurs si apoi se cresteaza pulpele.
Se face un amestec din sucul de la o lamaie,cimbru, boiaua,usturoiul pisat,sare,piper.Pulpele se ung cu acest sos si se lasa in el la rece circa 1 ora dupa care se impaneaza cu usturoi verde , se aseaza intr-o tava si se toarna peste ele sosul.Daca mai este nevoie se poate adauga si putina apa.
Se da la cuptor si se lasa sa se rumeneasca bine.
Se servesc alaturi de o garnitura si o salata.Eu am folosit drept garnitura orez salbatic.
Pofta buna!




Foarte frumos arata fripturica ta. Imi place si mie! Felicitari!
RăspundețiȘtergereTe pupic!
o mancare delicioasa!buna,buna!pup!
RăspundețiȘtergeretare apetisant mai arata!
RăspundețiȘtergereMi-ai venit o foame...!!!
RăspundețiȘtergereAprofit aici sa-ti urez , la cat mai multi ani fericiti impreuna ...tie si sotului!
toate cele bune!
Multumesc,Mari! Si eu te pupic!
RăspundețiȘtergereMultumesc,Geta!Pup!
RăspundețiȘtergereTe invit la o portie,Pansy.
RăspundețiȘtergereMultumesc tare mult,Nico!Pup!
RăspundețiȘtergere