Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie

Ingrediente:

.4 pulpe de pui
.3-4 catei de usturoi
.1 fir de usturoi verde
.sucul de la o lamaie
.cimbru
.boia dulce/iute( dupa preferinta)
.ulei de masline
.sare,piper
Mod de preparare:
Se spala, se lasa la scurs si apoi se cresteaza pulpele. Se face un amestec din sucul de la o lamaie,cimbru, boiaua,usturoiul pisat,sare,piper.Pulpele se ung cu acest sos si se lasa in el la rece circa 1 ora dupa care se impaneaza cu usturoi verde , se aseaza intr-o tava si se toarna peste ele sosul.Daca mai este nevoie se poate adauga si putina apa. Se da la cuptor si se lasa sa se rumeneasca bine.Se servesc alaturi de o garnitura si o salata.Eu am folosit drept garnitura orez salbatic.Pofta buna!

8 comentarii:

  1. Foarte frumos arata fripturica ta. Imi place si mie! Felicitari!
    Te pupic!

    RăspundețiȘtergere
  2. o mancare delicioasa!buna,buna!pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ai venit o foame...!!!
    Aprofit aici sa-ti urez , la cat mai multi ani fericiti impreuna ...tie si sotului!
    toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes