Scrumbie umpluta cu verdeturi

Sunt delicioase.............incercati va rog!

Ingrediente:
.4 scrumbii proaspete
.zeama de lamaie
.4 fire de ceapa verde
.4 fire de usturoi verde
.1 legatura marar
.1 legatura patrunjel
.ulei de masline
sare,piper
Mod de preparare:
Scrumbiile se cresteaza pe burta , se curata si apoi se spala bine. Se face un amestec din ceapa verde ,usturoi verde,marar,patrunjel,toate tocate marunt care se condimenteaza cu sare si piper si se stropesc cu ulei de masline si zeama de lamaie. Scrumbiile se condimenteaza cu sare si piper si apoi se umplu cu amestecul de mai sus.Se mai opreste putin amestec pentru a presara pe deasupra.
Pe cate o folie de aluminiu unsa cu putin ulei de masline se aseaza fiecare scrumbie in parte ,se stropesc cu zeama de lamaie si apoi se presara cate o lingura cu amestec de verdeturi.

Fiecare scrumbie se inveleste in folie de aluminiu,se pun intr-o tava cu gratar in care am pus o cana cu apa si se da la cuptor. Cand sunt aproape gata facute se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa cateva minute pana se rumenesc frumos.
Se servesc cu lamaie din abundenta.Pofta buna!

8 comentarii:

  1. unde-i peste hop si eu...foarte buna reteta...o duminica placuta

    RăspundețiȘtergere
  2. Vin si eu acum! Ti-au plecat musafirii? Daca nu , cred ca nu mai gasesc nimic!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alialexa, si eu ca si tine........nu lipsesc de la o portie de peste.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Medi, ca de obicei, reusesti sa-mi faci pofta cu pestele pe care il prepari. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes