Ciolan afumat in vas roman

Ingrediente
1 buc. ciolan afumat
ulei de masline
rozmarin
sos de soia
Mod de preparare
Ciolanul afumat se cresteaza in 3-4 locuri si apoi se stropeste cu putin ulei de masline si sos de soia.Se condimenteaza cu rozmarin , se aseaza in vasul roman in care am pus 1/2 cana de apa si se da la cuptor unde se tine pana cand se rumeneste bine. Se scoate din cuptor, se taie felii si se serveste alaturi de o garnitura.Eu am preferat drept garnitura un amestec de legume.



Pofta buna!

10 comentarii:

  1. wow ce bine arata!
    cred ca si cu varza calita merge langa si si cu cartofi prajiti !
    cred ca a fost tare tare gustoasa mancarea!

    RăspundețiȘtergere
  2. este preferatul sotului,si ciolanul si mazarea,l-ai nimerit,,,ce pacat ca stai prea departe,,,,ca nu te iertam,ca arata demential de fain .Pupici si o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Medi nu se poate sa fac asa bunatati :) si sa stai asa departe de mine :))))) nu stiu cum faci dar tot ce pregatesti are parca viata ....arata asa de bine ....felicitari din inima si multi pupici .

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca-i arat pozele, Omului meu, ma ia direct de la servici, sa fgac ciolan.
    Te pup si-ti doresc o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Alina, intradevar cu varza calita e o grozavie.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mirela si la mine tot sotul este mare doritor de asa ceva.Multumesc de vizita si comentariu.O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tare mi-as dori ca intr-o buna zi sa bem o cafea impreuna........visez la o astfel de zi si cu siguranta ea va fi.Te pup si te imbratisez cu mult drag Sylvia!

    RăspundețiȘtergere
  8. Micul ,i-ai aratat pozele sotului sau ti-a fost frica......hahaha.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes