Briose cu spanac


Ingrediente
450 g spanac congelat
2-3 linguri cu faina
unt cat o nuca
250 g branza de vaci
3 oua
1 ceapa
sare
Mod de preparare
Spanacul dezghetat si ceapa taiata marunt se calesc in unt.
Se lasa sa se raceasca si apoi se adauga pe rand branza de vaci ,ouale si faina.Se condimenteaza dupa gust cu sare .
Se amesteca bine.
Amestecul obtinut se toarna in forme de briose unse cu unt si tapetate cu faina.
Se dau la cuptor si se coc la foc potrivit.
Se lasa sa se raceasca, se scot din forme si se servesc.

Pofta buna!

8 comentarii:

  1. Medi,arata tare bine briosele...

    RăspundețiȘtergere
  2. arata grozav de apetisant ! daca pui si marar din belsug,fara frica,va fi si mai tare! iubesc spanacul cu branza si marar.am sa incerc si eu reteta ta !

    RăspundețiȘtergere
  3. Excelent arata !!!!!Tare imi plac briosele sarate !

    RăspundețiȘtergere
  4. Pansy , am retinut ideea ta , cu siguranta data viitoare voi adauga marar din belsug pentru ca imi place chiar foarte mult acesta.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sylvia, mie imi plac si cele sarate dar si cele dulci.

    RăspundețiȘtergere
  6. ce fel de branza imi sugerezi sa folosesc? eu am folosit urda si mi-au iesit cam moi la mijloc...

    RăspundețiȘtergere
  7. eu am folosit branza de vaci pe care am incorporato bine in compozitie.nu cred ca din cauza urdei sa fi iesit moi la mijloc, vezi ca nu cumva cuptorul sa fie de vina.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes