Sufleu de cas afumat

Va plac sufleurile?..................ei ,bine incarcati-l pe acesta cu cas afumat.............este delicios
Ingrediente
400 g cas afumat( casul poate fi inlocuit cu cascaval afumat)
5 oua
140 g smantana
1-2 linguri cu faina
1/2 pahar cu lapte
putin ulei pentru tapetat
sare
Mod de preparare
Se rade casul si se amesteca cu ouale batute bine.Se adauga smantana,laptele si apoi faina sub forma de ploaie.Se amesteca bine si daca este nevoie se mai adauga sare(eu nu am mai adaugat pentru ca era sarat casul).Compozitia de mai sus se toarna intr-o forma unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor pentru circa 30-40 min.

Se serveste cald.


Pofta buna!

12 comentarii:

  1. Mariaaaaaaaa...ce pofta mi-ai facut.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Cit de bine arata!Cred ca are gustul ca placinta!Nu?
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am facut zilele trecute un sufleu d cartofi cu branza...n-am ajuns inca sa-l postez. E tare bun, pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Liana, tare mult imi mai plac mie sufleurile.

    RăspundețiȘtergere
  5. Medi revin dupa Craciun sa gust :))))) sa stii ca fac reteta , pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Sylvia, dupa Craciun ca acuma este post.....pup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes