Ingrediente
250 g spaghete integrale
200 branza de oaie
1/2 cana cu lapte
4 oua
unt
1 lingura rasa cu faina
Mod de preparare
200 branza de oaie
1/2 cana cu lapte
4 oua
unt
1 lingura rasa cu faina
Mod de preparare
Punem la fiert intr-un vas apa cu putina sare.Cand da in clocot adaugam pastele si le fierbem conform instructiunilor de pe pachet.Cand sunt gata fierte , le punem intr-o strecuratoare si le lasam la scurs .Cand sunt bine scurse le punem intr-un vas , adaugam branza sfaramata(imi place mai mult asa decat data prin razatoare)si ouale(3)Amestecam bine si apoi adaugam laptele.Amestecam din nou .Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie pergament punem amestecul de mai sus peste care batem un ou amestecat cu o lingura de faina.Dam la cuptor pentru circa 40 min. cand budinca este bine facuta si frumos rumenita.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Pofta buna!Se poate servi atat calda cat si rece.
Am vazut ca nu ai pus zahar, deci ai lasat-o sarata. Si mie imi plac amandoua. Te sarut, duminica frumoasa.
RăspundețiȘtergereMedi,mi-ai facut o pofta,am sa fac si eu zilele astea,,,mmmmm.Pup si o zi frumoasa!!
RăspundețiȘtergerefoarte bine arata
RăspundețiȘtergereSara intradevar nu i-am pus zahar.Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc draga mea Mirele.Iti doresc o seara frumoasa!
RăspundețiȘtergereIrinuscha, multumesc!
RăspundețiȘtergere