Reteta am luat-o dintr-o revista.
Fragede, aromate...............sunt delicioase.
Ingrediente
1 kg coaste de porc afumate
500 ml bere blonda
1 pahar cu apa
100 ml sos de soia
ketchup dulce
foi de dafin
piper boabe
ghimbir
sare,piper macinat.
Mod de preparare
Se taie coastele in bucati potrivite si apoi se pun la fiert intr-un amestec de bere si apa .Adaugam cateva frunze de dafin si cateva boabe de piper si lasam circa 30 min . sa fiarba la foc potrivit.
Separat facem un sos din ketchup, sos de soia ,ghimbir, sare si piper macinat
Dupa ce coastele au fiert le scoatem din amestecul de bere si apa, le punem intr-un vas si turnam sosul de mai sus.Lasam la marinat circa 2 ore dupa care le asezam intr-o tava si rasturnam sosul peste ele .
Dam la cuptor pentru circa 20-30 minAm servit cu garnitura de cus-cus si salata de castraveti.
Pofta buna!
Coaste de porc afumate dulci-picante
maria mihalache
●
miercuri, 19 ianuarie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Popular Posts
Search this blog
Despre mine
...imi place PRIMAVARA(poate pentru ca m-am nascut in acest anotimp!!!),imi plac florile( ...si in mod deosebit trandafirii albi),imi place sa calatoresc(sa imi umplu sufletul cu tot ce este frumos...),imi plac oamenii( cu bune si ...mai putin bune).......dar imi place sa si bucataresc......si d'asta sunt aici! Usa bucatariei mele este deschisa tuturor.......va rog intrati, nu ezitati! BINE ATI VENIT!
Translate
Blog Archive
.
Ca de obicei...o minunatie...Ai votul meu zilnic la Festivalul Blogurilor Gustoase...Pupici...
RăspundețiȘtergerewow! cum arata!!!
RăspundețiȘtergeremmmm,,,ce bunatate,,,pup!!
RăspundețiȘtergereO reteta interesanta...imi place mult. O "fur" si eu! ;-))
RăspundețiȘtergereMultumesc Valentina.........ca de fiecare data esti draguta.Pup!
RăspundețiȘtergereHai spune Gaby iti plac sau nu?......hahaha.Pup!
RăspundețiȘtergerePup si eu Mirela!
RăspundețiȘtergereIti dau voie sa o furi Nicoleta.....hihihi.Pup!
RăspundețiȘtergere