Tarta sarata cu branza si kaizer


Ingrediente:
.1 foaie de foietaj
.150 g telemea de vaca
 .250 g cascaval
.100 g kaizer
.4 oua
.3 linguri smantana
.3 linguri cu faina
.zeama de la o jumatate de lamaie
.1 praf de copt
 .unt cat o nuca
.1 legatura marar
 .o mana de rosii cherry
.sare
Mod de preparare:
Preparam umplutura pentru tarta :radem telemeaua , jumatate din cantitatea de cascaval si apoi punem intr-un vas unde adaugam smantana ,2 oua,faina,mararul si praful de copt stins in putina zeama de lamaie.Amestecam bine si daca este cazul saram. Ungem o tava rotunda de tarta cu unt , intindem foaia astfle incat aluatul sa acopere si peretii formei , punem kaizerul taiat fasiute si cealalta jumatate de cascaval taiat cubulete.Deasupra punem amestecul de mai sus.Batem cele 2 oua ramase cu 1/2 lingura de faina si turnam deasupra.Decoram cu rosii cherry si dam la cuptor circa 40-45 min. Se poate servi atat calda cat si rece.
Pofta buna!

8 comentarii:

  1. Cat de bine arata!...trebuie sa o incerc si eu....
    O saptamana minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine arat,arunca si la mine o feliuta,,,yamiii,,,,,o zi frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mirela, am trimis o feliuta catre tine.Puuuup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes