Prajitura de post cu biscuiti si gem

Foarte usor de "confectionat" si minunat de buna pentru aceste zile de post. Ingrediente
1 cana cu zahar
1 cana cu biscuiti pisati(eu am folosit de ovaz)
1/2 cana cu ulei
2 cani cu faina
1 cana cu apa
1 borcan cu gem(eu am folosit de agrise)
1 lingura rasa cu cafea
un varf de cutit cu sare
zeama de lamaie de la o jumatate de lamaie
2 pliculete zahar vanilat
esenta de vanilie
Pentru decor
zahar pudra
ciocolata de post topita
Mod de preparare
Pisam biscuitii cu mana apoi amestecam cu zaharul.Adaugam faina , cafeaua,sarea si zaharul vanilat.Amestecam bine apoi adaugam gemul si amestecam din nou.Punem pe rand ingredientele lichide si amestecam-apa,uleiul,,esenta de vanilie ,zeama de lamaie si la sfarsit praful de copt dizolvat in putina zeama de lamaie.Obtinem o crema pe care o punem intr-o tava unsa si tapetata cu faina.Dam la cuptor pentru 30-40 min.
Lasam sa se raceasca , scoatem din forma , pudram cu zahar pudra si decoram cu ciocolata de post topita.Taiem rece.


Pofta buna!

4 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes