Pulpe de pui mexicane

Servite cu mamaliguta sunt delicioasa.
Va invit sa serviti pranzul.Pofta buna!
Ingrediente
6 pulpe de pui superioare
ulei
boia de ardei dulce
marar uscat
2 cepe
3-4 linguri pasta de rosii
1 lingura otet
1 lingurita rasa cu zahar
 patrunjel verde
 faina
 sare,piper
Mod de preparare
Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se lasa la scurs.Se condimenteaza cu sare, piper, marar uscat si boia de ardei si apoi se tavalesc prin faina , se scutura pentru a indeparta excesul de faina si apoi se prajesc in ulei .Cand pulpele sunt bine facute si rumenite se scot si se pun pe un prosop absorbant pentru indepartatea excesului de ulei. In uleiul care a ramas de la prajitul pulpelor calim ceapa taiata marunt apoi adaugam pasta de rosii, o cana cu apa , zaharul si otetul .Lasam sa dea in clocot si adaugam si pulpele .Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam sa scada sosul , acoperind cu capac vasul. Asezonam cu patrunjel verde si servim cu mamaliguta.

Pofta buna!

8 comentarii:

  1. Si la mine infloresc lalelele hihihi , ce cuvant ! Zilnic imi faci pofta cu ceva delicios !

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu vreau boia de ardei iute,in loc la cea dulce!Arata imbietor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi plac pulpele de pui ,gatite astfel.De obicei le servesc cu piure de cartofi.Am sa incerc si cu mamaliguta.O zi buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mandala, imi plac tare mult florile de sezon.Ma bucur ca iti place ce gatesc.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Janet si lui George tot iute ii place.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mariette mie imi place tare mult mamaliguta.
    Pup si o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes