Salata de primavara

Usor, gustos, sanatos................va invit la o salata.
Ingrediente
frunze de salata verde
ridichii
castraveciori
rosii
ardei gras verde
ardei gras rosu
ceapa verde
masline
telemea de capra
sare, piper
zeama de lamaie
ulei de masline
busuioc uscat
Mod de preparare
Spalam si curatam legumele.Intr-o salatiera asezam de jur-imprejurul peretilor acesteia frunze de salata verde apoi punem un rand de ceapa verde taiata  marunt, un rand de ridichii taiate rondele,castraveciorii taiati tot rondele,rosiile taiate felii subtiri si ardeiul gras taiat fasiute.Adaugam si maslinele si cubulete de branza de capra.
Cantitatile nu le-am scris deoarece este in functie de cat doreste fiecare.
Facem un sos din sare,piper macinat proaspat, ulei de masline, zeama de lamaie si busuioc uscat.Si aicea cantitatile sunt in functie de gustul fiecaruia.Turnam sosul peste salata ,amestecam si servim alaturi de paine prajita .
Pofta buna!

4 comentarii:

  1. Foarte apetisanta si aceasta si cea de vinete !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de vizita si comentariu Mandala!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Usoara si sanatoasa,as manca oricand asa o salata,te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai perfecta dreptate Flory.Pup si eu!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes