Briose cu cascaval si oua de prepelita

        Cu aceste briose sarate te poti delecta la micul dejun sau poate fi un preambul la pranz sau de ce nu pot fi savurate la cina.Si mai este ceva....le poti umplete cu varza de bruxelles ,cu brocolli ,cu morcov,cu masline etc etc.

Ingrediente
60 g unt moale
 2 oua
160 g cascaval ras
330 ml lapte batut
280 g faina
1 plic praf de copt
1 legatura mica de patrunjel verde
12 oua de prepelita
 piper proaspat macinat
Mai avem nevoie
ulei pentru uns formele
mini rosii pentru decor
Mod de preparare
Fierbem ouale de prepelita astfel incat sa fie tari.Cand se racesc le indepartam coaja.
Mixam untul pana obtinem o spuma.
Adaugam rand pe rand ouale si amestecam folosind un tel.
Adaugam cascavalul ras si amestecam.
Adaugam laptele batut si patrunjelul verde taiat marunt.
Amestecam.
Amestecam faina cu praful de copt,cernem si apoi incorporam in compozitia de mai sus.

Condimentam cu piper si daca este cazul cu sare...eu nu am adaugat sare.
Eu am o tava cu 12 cupe pentru briose.
Ungem cu ulei fiecare cupa si apoi  captusim pe fiecare in parte cu cate o hartiuta pentru briose si le umplem pe jumatate cu compozitie.
In mijlocul compozitiei punem cate un ou de prepelita.
Acoperim cu compozitia de cascaval.
Dam la cuptorul preincalzit,la 180 grade,timp de circa 30 min.
Cand briosele sunt bine facute(facem testul scobitorii)si frumos rumenite scoatem forma din cuptor ,lasam sa se racoreasca dupa care scoatem briosele pe un platou.


   Decoram cu mini rosii.
   Se pot servi atat calde cat si reci.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes