George merge cel putin o data pe an in Delta,la pescuit..........de acolo a venit cu aceasta reteta,care ne place tare mult atat mie cat si lui ........... o facem de obicei la sfarsit de sapatamana cand luam micul dejun impreuna.
Ingrediente
6 oua
2 cepe rosii potrivite
150 g kaizer
150 g cascaval ras
4 linguri de ulei
cateva fire de verdeata(marar, patrunjel)
sare, piper.
Mod de preparare2 cepe rosii potrivite
150 g kaizer
150 g cascaval ras
4 linguri de ulei
cateva fire de verdeata(marar, patrunjel)
sare, piper.
Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si kaizerul si se lasa la foc potrivit pana se inmoaie ceapa iar kaizerul se rumeneste.Separat, intr-un castron se bat ouale, se adauga verdeata si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Cascavalul se da prin razatoarea mare si se adauga si el peste oua.Acest amestec se rastoarna peste ceapa si kaizer si se lasa la prajit 2-3 min..
Se serveste calda.Pofta buna!
Foarte frumoasa prezentare-a.
RăspundețiȘtergereAm facut si eu saptamana asta dar fara carne.
Pe curand
Multam de aprecieri Daniela.........nu-i asa ca este tare buna?
RăspundețiȘtergereSeara buna!
Maria, FELICITARI, foarte bine arata omleta cu ceapa rosie. Trebuie sa fie sigur si foarte buna la gust. Te salut cu caldura. Lop!
RăspundețiȘtergereDa, LOP noua ne place foarte mult.Si eu te salut si pup.
RăspundețiȘtergere